EFFEKTBRYTERE


Vi tilbyr blant annet ABB SACE effektbrytere, som står for kvalitet og innovasjon!

Den elektriske kraftdistribusjonen endrer seg raskt og store nye trender som energieffektivitet, tilkobling og smartere nett blir mer og mer aktuelt. Disse trendene fører til nye bruksområder og markedskrav som ABB SACE lavspenningsbrytere er i stand til å tilfredsstille med høy kvalitet, nøyaktighet og pålitelighet.

Høy ytelse er alltid garantert ved valg av ABBs kompakt- og/eller luftbrytere fra 40 til 6300A. Banebrytende Ekip-arkitektur tillater full tilpasning av produktene, noe som gjør SACE Emax 2 og SACE Tmax XT effektbrytere i stand til å tilpasses nye krav i løpet av bryternes levetid.

Kontakt oss på:

Telefon: 77 18 91 18

E-post: tilbud@demas.no


SACE Emax 2

SACE Tmax XT

Ekip UP+

Alt-i-ett-innovasjonen

SACE® Emax 2 setter en ny standard for effektbrytere, tilpasset dagens og morgendagens behov, og oppfyller alle nye nettkrav takket være sine særegne funksjoner. Den muliggjør direkte kommunikasjon med den nye skybaserte energistyringsplattformen ABB Ability™ Energy and Asset Manager. Smart og plug and play-arkitektur gjør SACE Emax 2 all-in-one enkel å bruke.

SACE Tmax XT-serien med innkapslede effektbrytere (MCCB-er) er designet for å maksimere brukervennlighet, integrasjon og tilkoblingsmuligheter, samtidig som de pålitelig leverer sikkerhet og kvalitet. I stedet for bare å tilby frittstående beskyttelse, anses de som nøkkelenheter i systemet som gir deg full fleksibilitet, ekstreme bryteevner og pålitelig ytelse under press. Med syv forskjellige størrelser og beskyttelsesfunksjoner opp til 1600A finnes det en løsning for ethvert formål.

Ekip UP+ er den lavspente digitale enheten som kan overvåke, beskytte og kontrollere neste generasjons anlegg. Takket være den innebygde programvarebaserte funksjonen, er Ekip UP+ enheten som digitaliserer anleggets ytelse. Ved å dele alle elektroniske løsninger i “alt-i-ett”-plattformen, fullfører Ekip UP+ økosystemet for å passe til alle markedsmuligheter.

Ekip UP+ muliggjør maksimal fleksibilitet under bestilling og konfigurasjon, og funksjoner kan oppgraderes direkte fra
ABB Ability MarketplaceTM på nettet, basert på kundens behov.

Ekip UP+ vil på best mulig måte kunne:

  • Oppdatere gamle anlegg med den nyeste innovasjonen på kortest mulig tid.
  • Oppgradere anlegget og få flere funksjoner for å dekke alle muligheter.
  • Last opp målinger og aktiver ekte energistyringsfunksjoner.
  •  Maksimere oppetiden takket være enkel igangkjøring uten påvirkning på tavledesign.